1. Громадська організація «Гуманітарний рух» проводить літературний конкурс «Пиши-читай».

2. Тема Конкурсу – ВІЛЬНА.
Мета Конкурсу – допомогти ветеранам АТО/ООС, їхнім сім’ям, волонтерам та молоді справлятись зі складними умовами карантину та невизначеності.
Тематика робіт – історії з АТО/ООС (та з цивільного життя).

Увага! На розсуд Організаторів Конкурсу Твір може бути кваліфіковано як “не формат” і відхилено від участі у Конкурсі без додаткових пояснень.

3. На конкурс приймаються лише раніше не опубліковані у друкованому вигляді твори.

4. Автор самостійно визначає одну (чи кілька) з 4-х номінацій у якій бажає брати участь:

* ветерани АТО/ООС
** член сім’ї учасника АТО/ООС
*** юнаки та дівчата віком від 14 до 35 років.

5. Роботи з інших областей та від авторів, що не підпадають у вище згадані номінації, приймаються та публікуються (без редагування) на сайті Конкурсу у розділі “Інше”, але у Конкурсі участі не приймають, а у Збірку робіт Конкурсу увійдуть лише окремі з них, відібрані Організаторами Конкурсу.

6. Надіслані роботи будуть відредаговані та (після узгодження з автором) опубліковані на сайті, після чого посилання на ці публікації будуть поширені через соціальну мережу Facebook.

7. Після проведеного голосування будуть визначені Переможці Конкурсу (по кожній з п’яти областей у чотирьох номінаціях).

8. Переможці Конкурсу отримають Дипломи переможців (та, можливо, пам’ятні подарунки).

9. Роботи, що брали участь у Конкурсі, увійдуть у Збірку робіт Конкурсу («Пиши-читай-2021»)

10. Твори на конкурс приймаються через форму подачі у текстовому форматі (txt, doc, docx, rtf тощо) та мають містити не менше однієї ілюстрації (фото або картинки у форматі jpg, jpeg тощо):

УВАГА! Для подачі Заявки на участь у Конкурсі натисніть на картинку та уважно заповніть коротку Форму:

11. У разі бажання, автор може пройти безкоштовний навчальний курс (цикл вебінарів) зі сторітеллінгу.


Проєкт реалізується в межах Програми ООН із відновлення і розбудови миру за фінансової підтримки уряду Нідерландів.
Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).
Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.